Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Physical breakdown of bread and its impact on texture perception: A dynamic perspective
 
 
Titel: Physical breakdown of bread and its impact on texture perception: A dynamic perspective
Auteur: Gao, Jing
Ong, Jane Jun-Xin
Henry, Jeyakumar
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 60 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland