Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Automated formulation of a beverage based on the optimization of sensory properties
 
 
Titel: Automated formulation of a beverage based on the optimization of sensory properties
Auteur: Heyd, B.
Bardot, I.
Trystram, G.
Hossenlopp, J.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 6 (1995) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland