Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Using fractional factorial designs with mixture constraints to improve nutritional value and sensory properties of processed food
 
 
Titel: Using fractional factorial designs with mixture constraints to improve nutritional value and sensory properties of processed food
Auteur: Rytz, Andreas
Moser, Mireille
Lepage, Mélissa
Mokdad, Cassandra
Perrot, Marie
Antille, Nicolas
Pineau, Nicolas
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 58 (2017) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland