Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of a dynamic headspace technique for quantifying virgin olive oil volatiles. Relationships between sensory attributes and volatile peaks
 
 
Titel: Optimization of a dynamic headspace technique for quantifying virgin olive oil volatiles. Relationships between sensory attributes and volatile peaks
Auteur: Aparicio, Ramon
Morales, Maria Teresa
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 5 (1994) nr. 1-2 pagina's 6 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland