Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Using food to reduce stress: Effects of choosing meal components and preparing a meal
 
 
Titel: Using food to reduce stress: Effects of choosing meal components and preparing a meal
Auteur: Osdoba, Katie E.
Mann, Traci
Redden, Joseph P.
Vickers, Zata
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 39 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland