Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Using the free comments method for sensory characterisation of Cabernet Franc wines: Comparison with classical profiling in a professional context
 
 
Titel: Using the free comments method for sensory characterisation of Cabernet Franc wines: Comparison with classical profiling in a professional context
Auteur: Lawrence, G.
Symoneaux, R.
Maitre, I.
Brossaud, F.
Maestrojuan, M.
Mehinagic, E.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 30 (2013) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland