Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation
 
 
Titel: Development and validation of a quantitative frame of reference for meat sensory evaluation
Auteur: Braghieri, A.
Piazzolla, N.
Carlucci, A.
Monteleone, E.
Girolami, A.
Napolitano, F.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 25 (2012) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland