Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of sensory quality control in PDO products: An example with txakoli white wine from Bizkaia
 
 
Titel: Improvement of sensory quality control in PDO products: An example with txakoli white wine from Bizkaia
Auteur: Etaio, I.
Gil, P.F.
Ojeda, M.
Albisu, M.
Salmerón, J.
Pérez Elortondo, F.J.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 23 (2012) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland