Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Consumer sensory characteristics of broiler and indigenous chicken meat: A South African example
 
 
Titel: Consumer sensory characteristics of broiler and indigenous chicken meat: A South African example
Auteur: Dyubele, N.L.
Muchenje, V.
Nkukwana, T.T.
Chimonyo, M.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 7 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland