Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Comparing methods for measuring consumer willingness to pay for a basic and an improved ready made soup product
 
 
Titel: Comparing methods for measuring consumer willingness to pay for a basic and an improved ready made soup product
Auteur: Grunert, Klaus G.
Juhl, Hans Jørn
Esbjerg, Lars
Jensen, Birger Boutrup
Bech-Larsen, Tino
Brunsø, Karen
Madsen, Charlotte Øland
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 20 (2009) nr. 8 pagina's 13 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland