Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Eating quality of raw carrots––correlations between flavour compounds, sensory profiling analysis and consumer liking test
 
 
Titel: Eating quality of raw carrots––correlations between flavour compounds, sensory profiling analysis and consumer liking test
Auteur: Varming, Camilla
Jensen, Kirsten
Møller, Stine
Brockhoff, Per B
Christiansen, Tina
Edelenbos, Merete
Bjørn, Gitte K
Poll, Leif
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 6 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland