Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of three laddering techniques applied to an example of a complex food choice
 
 
Titel: A comparison of three laddering techniques applied to an example of a complex food choice
Auteur: Russell, C.G
Busson, A
Flight, I
Bryan, J
van Lawick van Pabst, J.A
Cox, D.N
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 15 (2004) nr. 6 pagina's 15 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland