Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The emulsion-filled gels with different fat contents exhibit various friction behavior and dynamic fat-related texture perception at different temperatures
 
 
Titel: The emulsion-filled gels with different fat contents exhibit various friction behavior and dynamic fat-related texture perception at different temperatures
Auteur: Zeng, Yueji
Zhang, Sihan
Fan, Ke
Mu, Shuo
Luo, Yang
Wang, Linlin
Fan, Xiankang
Wang, Fuqing
Wang, Ran
Luo, Jie
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland