Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  A quantitative equation for umami evaluation of food and condiments based on the Weber-Fechner law
 
 
Titel: A quantitative equation for umami evaluation of food and condiments based on the Weber-Fechner law
Auteur: Wang, Yijian
Wan, Shiwen
Pan, Sheng
Luan, Peng
Cen, Xiaoxu
Sun, Guangquan
Feng, Yaoze
Zhu, Ming
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland