Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Consumers’ attachment to meat: Association between sensory properties and preferences for plant-based meat alternatives
 
 
Titel: Consumers’ attachment to meat: Association between sensory properties and preferences for plant-based meat alternatives
Auteur: Kim, Ansung
Öström, Åsa
Mihnea, Mihaela
Niimi, Jun
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland