Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation transforms the phenolic profiles and bioactivities of plant-based foods
 
 
Titel: Fermentation transforms the phenolic profiles and bioactivities of plant-based foods
Auteur: Leonard, William
Zhang, Pangzhen
Ying, Danyang
Adhikari, Benu
Fang, Zhongxiang
Verschenen in: Biotechnology advances
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland