Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Biological and conventional food processing modifications on food proteins: Structure, functionality, and bioactivity
 
 
Titel: Biological and conventional food processing modifications on food proteins: Structure, functionality, and bioactivity
Auteur: Wu, Di
Tu, Maolin
Wang, Zhenyu
Wu, Chao
Yu, Cuiping
Battino, Maurizio
El-Seedi, Hesham R.
Du, Ming
Verschenen in: Biotechnology advances
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland