Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ageing corn results in the pale-coloured egg yolks with decreased polyunsaturated fatty acids
 
 
Titel: Ageing corn results in the pale-coloured egg yolks with decreased polyunsaturated fatty acids
Auteur: Zhou, L.
Ding, X.M.
Wang, J.P.
Bai, S.P.
Zeng, Q.F.
Su, Z.W.
Xuan, Y.
Zhang, K.Y.
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 256 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland