Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Changes in proteins during Teruel dry-cured ham processing
 
 
Titel: Changes in proteins during Teruel dry-cured ham processing
Auteur: Larrea, V.
Hernando, I.
Quiles, A.
Lluch, M.A.
PĂ©rez-Munuera, I.
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 74 (2006) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland