Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Reduced nitrite levels and dietary α-tocopheryl acetate supplementation: effects on the colour and oxidative stability of cooked hams
 
 
Titel: Reduced nitrite levels and dietary α-tocopheryl acetate supplementation: effects on the colour and oxidative stability of cooked hams
Auteur: Dineen, N.M.
Kerry, J.P.
Lynch, P.B.
Buckley, D.J.
Morrissey, P.A.
Arendt, E.K.
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 55 (2000) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland