Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of water-holding capacity and composition of porcine meat by comparative spectroscopy
 
 
Titel: Prediction of water-holding capacity and composition of porcine meat by comparative spectroscopy
Auteur: Brøndum, Jesper
Munck, Lars
Henckel, Poul
Karlsson, Anders
Tornberg, Eva
Engelsen, Søren B
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 55 (2000) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland