Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of cooking loss of pork belly using quality properties of pork loin
 
 
Titel: Prediction of cooking loss of pork belly using quality properties of pork loin
Auteur: Jo, Kyung
Lee, Seonmin
Jeong, Hyung Gyung
Lee, Dae-Hyun
Kim, Hyeun Bum
Seol, Kuk-Hwan
Kang, Sunmoon
Jung, Samooel
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland