Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Inter-laboratory assessment by trained panelists from France and the United Kingdom of beef cooked at two different end-point temperatures
 
 
Titel: Inter-laboratory assessment by trained panelists from France and the United Kingdom of beef cooked at two different end-point temperatures
Auteur: Gagaoua, Mohammed
Micol, Didier
Picard, Brigitte
Terlouw, Claudia E.M.
Moloney, Aidan P.
Juin, Hervé
Meteau, Karine
Scollan, Nigel
Richardson, Ian
Hocquette, Jean-François
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 122 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland