Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Sources of variation of health claimable long chain omega-3 fatty acids in meat from Australian lamb slaughtered at similar weights
 
 
Titel: Sources of variation of health claimable long chain omega-3 fatty acids in meat from Australian lamb slaughtered at similar weights
Auteur: Ponnampalam, Eric N.
Butler, Kym L.
Pearce, Kelly M.
Mortimer, Suzanne I.
Pethick, David W.
Ball, Alex J.
Hopkins, David L.
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 96 (2014) nr. 2PB pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland