Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 52 gevonden artikelen
 
 
  The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambs
 
 
Titel: The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambs
Auteur: Andrés, S.
Huerga, L.
Mateo, J.
Tejido, M.L.
Bodas, R.
Morán, L.
Prieto, N.
Rotolo, L.
Giráldez, F.J.
Verschenen in: Meat science
Paginering: Jaargang 96 (2014) nr. 2PA pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland