Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  A pilot study on the use of sous-vide vacuum cooking as a production system for high quality foods in catering
 
 
Titel: A pilot study on the use of sous-vide vacuum cooking as a production system for high quality foods in catering
Auteur: Light, N.
Hudson, P.
Williams, R.
Barrett, J.
Schafheitle, J.
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 7 (1988) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland