Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation
 
 
Titel: Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation
Auteur: Sabater, Carlos
Sabater, Víctor
Olano, Agustín
Montilla, Antonia
Corzo, Nieves
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland