Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Egg white protein microgels as aqueous Pickering foam stabilizers: Bubble stability and interfacial properties
 
 
Titel: Egg white protein microgels as aqueous Pickering foam stabilizers: Bubble stability and interfacial properties
Auteur: Li, Xin
Murray, Brent S.
Yang, Yanjun
Sarkar, Anwesha
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland