Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrafine comminution treatment on gelling properties of myofibrillar proteins from chicken breast
 
 
Titel: Effects of ultrafine comminution treatment on gelling properties of myofibrillar proteins from chicken breast
Auteur: Li, Yan
Wang, Qiumin
Guo, Liping
Ho, Harvey
Wang, Baowei
Sun, Jingxin
Xu, Xinglian
Huang, Ming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland