Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Use of enzymatically modified starch in the microencapsulation of ascorbic acid: Microcapsule characterization, release behavior and in vitro digestion
 
 
Titel: Use of enzymatically modified starch in the microencapsulation of ascorbic acid: Microcapsule characterization, release behavior and in vitro digestion
Auteur: Leyva-López, Roman
Palma-Rodríguez, Heidi M.
López-Torres, Adolfo
Capataz-Tafur, Jacqueline
Bello-Pérez, Luis A.
Vargas-Torres, Apolonio
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 259-266
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland