Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
 
  The influence of degree of methoxylation on the emulsifying and heat stabilizing activity of whey protein-pectin conjugates
 
 
Titel: The influence of degree of methoxylation on the emulsifying and heat stabilizing activity of whey protein-pectin conjugates
Auteur: Setiowati, Arima Diah
Rwigamba, Alexis
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 54-64
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland