Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 77 gevonden artikelen
 
 
  The application of diffusing wave spectroscopy (DWS) in soft foods
 
 
Titel: The application of diffusing wave spectroscopy (DWS) in soft foods
Auteur: Niu, Fuge
Ahmad, Mehraj
Fan, Jiamei
Ritzoulis, Christos
Chen, Jianshe
Luo, Zisheng
Pan, Weichun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 671-680
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland