Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Surface and rheological properties of egg white albumin/gelatin dispersions gelled on cold plasma-activated glass
 
 
Titel: Surface and rheological properties of egg white albumin/gelatin dispersions gelled on cold plasma-activated glass
Auteur: Pérez-Huertas, Salvador
Terpiłowski, Konrad
Tomczyńska-Mleko, Marta
Nishinari, Katsuyoshi
Mleko, Stanisław
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 224-230
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland