Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and structural characterization of acidified skim milks and infant formulae made from cow and goat milk
 
 
Titel: Rheological and structural characterization of acidified skim milks and infant formulae made from cow and goat milk
Auteur: Wang, Yiran
Eastwood, Brooke
Yang, Zhi
de Campo, Liliana
Knott, Robert
Prosser, Colin
Carpenter, Elizabeth
Hemar, Yacine
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 161-170
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland