Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the solubility and emulsifying properties of rice bran protein by phosphorylation with sodium trimetaphosphate
 
 
Titel: Improvement of the solubility and emulsifying properties of rice bran protein by phosphorylation with sodium trimetaphosphate
Auteur: Hu, Zhenying
Qiu, Liang
Sun, Yong
Xiong, Hua
Ogra, Yasumitsu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 288-299
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland