Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of potato protein and the isolated fractions of patatins and protease inhibitors – Impact of drying method, protein concentration, pH and ionic strength
 
 
Titel: Gel properties of potato protein and the isolated fractions of patatins and protease inhibitors – Impact of drying method, protein concentration, pH and ionic strength
Auteur: Schmidt, Jesper Malling
Damgaard, Henriette
Greve-Poulsen, Mathias
Sunds, Anne Vuholm
Larsen, Lotte Bach
Hammershøj, Marianne
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 246-258
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland