Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Streptococcus thermophilus GtfB enzyme on dough rheology, bread quality and starch digestibility
 
 
Titel: Effects of Streptococcus thermophilus GtfB enzyme on dough rheology, bread quality and starch digestibility
Auteur: Li, Dan
Zhao, Yakun
Fei, Teng
Wang, Yong
Lee, Byung-Hoo
Shim, Jae-Hoon
Xu, Baocai
Li, Zhiyao
Li, Xiaolei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 134-139
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland