Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effect of resistant corn starch on the thermal gelling properties of chicken breast myosin
 
 
Titel: Effect of resistant corn starch on the thermal gelling properties of chicken breast myosin
Auteur: Wang, Xi-xi
Li, Yue-shuang
Zhou, Ying
Ma, Fei
Li, Pei-jun
Chen, Cong-gui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 681-687
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland