Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 67 gevonden artikelen
 
 
  The effects of amino acids on the gel properties of potassium iota carrageenan
 
 
Titel: The effects of amino acids on the gel properties of potassium iota carrageenan
Auteur: Dong, Yingying
Wen, Chengrong
Li, Tingting
Wu, Chunhua
Qi, Hang
Liu, Miao
Wang, Zhongli
Zhu, Beiwei
Song, Shuang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 95 (2019) nr. C pagina's 378-384
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland