Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Ca2+-induced whey protein emulgels for the encapsulation of crystalline nobiletin: Effect of nobiletin crystals on the viscoelasticity
 
 
Titel: Ca2+-induced whey protein emulgels for the encapsulation of crystalline nobiletin: Effect of nobiletin crystals on the viscoelasticity
Auteur: Hu, Yan
Shu, Qiao
Liu, Fei
Lei, Lingling
Li, Bin
Cao, Yanping
Li, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 57-62
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland