Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soy proteins and hydrolysates on fat globule coalescence and meltdown properties of ice cream
 
 
Titel: Effects of soy proteins and hydrolysates on fat globule coalescence and meltdown properties of ice cream
Auteur: Chen, Wenpu
Liang, Guijiang
Li, Xiang
He, Zhiyong
Zeng, Maomao
Gao, Daming
Qin, Fang
Goff, H. Douglas
Chen, Jie
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 279-286
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland