Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steam explosion on dietary fiber, polysaccharide, protein and physicochemical properties of okara
 
 
Titel: Effect of steam explosion on dietary fiber, polysaccharide, protein and physicochemical properties of okara
Auteur: Li, Bo
Yang, Wei
Nie, Yuanyang
Kang, Fangfang
Goff, H. Douglas
Cui, Steve W.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 48-56
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland