Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pigskin-originated gelatin on properties of wheat flour dough and bread
 
 
Titel: Effect of pigskin-originated gelatin on properties of wheat flour dough and bread
Auteur: Yu, Wenjie
Xu, Dan
Li, Dandan
Guo, Lunan
Su, Xueqian
Zhang, Yao
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 94 (2019) nr. C pagina's 183-190
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland