Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Mg2+, K+, and Na+ on rheological properties and chain conformation of soy hull soluble polysaccharide
 
 
Titel: Impact of Mg2+, K+, and Na+ on rheological properties and chain conformation of soy hull soluble polysaccharide
Auteur: Wang, Shengnan
Zhao, Lingling
Li, Qinghua
Liu, Chang
Han, Jinlian
Zhu, Lijie
Zhu, Danshi
He, Yutang
Liu, He
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 218-227
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland