Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Acid gelation of soluble laccase-crosslinked corn bran arabinoxylan and possible gel formation mechanism
 
 
Titel: Acid gelation of soluble laccase-crosslinked corn bran arabinoxylan and possible gel formation mechanism
Auteur: Zhang, Xiaowei
Chen, Tingting
Lim, Jongbin
Gu, Fangting
Fang, Fang
Cheng, Lilin
Campanella, Osvaldo H.
Hamaker, Bruce R.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 92 (2019) nr. C pagina's 1-9
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 35 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland