Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of stability of blueberry anthocyanins by carboxymethyl starch/xanthan gum combinations microencapsulation
 
 
Titel: Improvement of stability of blueberry anthocyanins by carboxymethyl starch/xanthan gum combinations microencapsulation
Auteur: Cai, Xuran
Du, Xianfeng
Cui, Daomei
Wang, Xiaona
Yang, Zhikai
Zhu, Guilan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's 238-245
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland