Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of a chitosan solution as potential carrier for the incorporation of Santolina chamaecyparissus L. solid by-product in an edible vegetal coating on ‘Manchego’ cheese
 
 
Titel: Optimization of a chitosan solution as potential carrier for the incorporation of Santolina chamaecyparissus L. solid by-product in an edible vegetal coating on ‘Manchego’ cheese
Auteur: Ortiz de Elguea-Culebras, Gonzalo
Bourbon, Ana I.
Costa, Maria J.
Muñoz-Tebar, Nuria
Carmona, Manuel
Molina, Ana
Sánchez-Vioque, Raúl
Berruga, M. Isabel
Vicente, António A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 272-282
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland