Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Colloid chemistry approach to understand the storage stability of fermented carrot juice
 
 
Titel: Colloid chemistry approach to understand the storage stability of fermented carrot juice
Auteur: Wan, Yu-Jun
Xu, Meng-Meng
Gilbert, Robert G.
Yin, Jun-Yi
Huang, Xiao-Jun
Xiong, Tao
Xie, Ming-Yong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 89 (2019) nr. C pagina's 623-630
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland