Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion stabilizing properties of citrus pectin and its interactions with conventional emulsifiers in oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Emulsion stabilizing properties of citrus pectin and its interactions with conventional emulsifiers in oil-in-water emulsions
Auteur: Verkempinck, S.H.E.
Kyomugasho, C.
Salvia-Trujillo, L.
Denis, S.
Bourgeois, M.
Van Loey, A.M.
Hendrickx, M.E.
Grauwet, T.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 85 (2018) nr. C pagina's 144-157
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland