Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying stability properties of octenyl succinic anhydride (OSA) modified waxy starches with different molecular structures
 
 
Titel: Emulsifying stability properties of octenyl succinic anhydride (OSA) modified waxy starches with different molecular structures
Auteur: Zhao, Shaojie
Tian, Guifang
Zhao, Chengying
Lu, Chang
Bao, Yuming
Liu, Xingxun
Zheng, Jinkai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 85 (2018) nr. C pagina's 248-256
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland